Meloun je vitamínová bomba
Melounové gazpacho |
Ingredience
- 3 rajčata
- 350 g melounu BOUQUET
- 1/2 stroužku česneku
- 50 ml olivového oleje
- cukr podle chuti
- 1/2 malé dýně
- 1/2 okurky
- bazalka
- 1 polévková lžíce hořčice
- 2 lžičky sherry octa
- sůl
- krevety (nemusí být)
Příprava
Osmažíme na pánvi česnek, rozčtvrcená rajčata a bazalku. Odstavíme a vložíme do hrnce, kde máme nakrájenou dýni a okurku. Přidáme ocet, hořčici, olej, cukr a bezpeckový meloun BOUQUET nakrájený na kostičky. Necháme 10 minut odpočívat. Poté vše rozmixujeme a dochutíme solí. Uvaříme krevety ve vroucí vodě 1 minutu a zchladíme. Servírujeme spolu s krevetou a lístkem bazalky.
předchozí další